Werken op OMG! Festival

We zoeken vrijwilligers van 18 jaar en ouder die ons kunnen ondersteunen bij de verschillende werkzaamheden die komen kijken bij het organiseren van OMG! Festival. Denk hierbij bijvoorbeeld aan barwerkzaamheden.

Wat verwachten we van je?

Lijkt het je leuk om in een gezellig team een handje te helpen op OMG! Festival? Meld je dan nu aan!

Stichting 7VNTY7 zoekt namelijk vrijwilligers van 18 jaar en ouder die ons kunnen ondersteunen bij de verschillende werkzaamheden die komen kijken bij het organiseren van OMG! Festival. Denk hierbij aan:

• Promotie
  • Opbouwen en afbreken
  • Horeca
  • Dagkassa en muntverkoop
  • Toegangscontrole
  • Kluisjes
  • Parkeer en verkeer

Waar doe je het voor?

Vrijwilliger worden bij OMG! Festival geeft je de kans om in contact te komen met andere enthousiaste vrijwilligers. Jij draagt er aan bij dat de bezoekers een top avond beleven. Tevens doe je ervaring op, krijg je een kijkje achter de schermen en maak je deel uit van een leuk team! Verder bieden wij ook:

• Speciaal "OMG! crew" shirt (om te houden)
  • Gratis toegang op de shift(s) die je niet werkt