Vacature: Sponsoring team

Aangezien wij een vrijwilligersorganisatie zijn, kunnen we eigenlijk niet draaien zonder sponsoren. Daarom gaat er veel tijd zitten en het actief werven van sponsoren. Op dit moment kunnen we daar dus goed ondersteuning bij gebruiken.

Wat verwachten we van je?

Lijkt het je leuk om mee te draaien in een vrijwilligersorganisatie en samen met ons, onze evenementen tot een succes te maken?

Stichting 7VNTY7 zoekt namelijk vrijwilligers die ons team versterken en ons ondersteunen met het zoeken naar sponsoren. Je wordt onderdeel van ons team en draait het hele jaar door mee opzoek naar mogelijke sponsoren / sponsoracties. Je woont onze algemene vergaderingen bij en blifjt dus ook op de hoogte van alle plannen voor onze events. Je wordt dus een volwaardige vrijwilliger binnen onze stichting.

Waar doe je het voor?

Je doet het vooral voor de ervaring en omdat het je tof lijkt om mee te draaien in een evenementenorganisatie. Natuurlijk ben je er bij op onze events en krijg je dus ook meteen een mooi kijkje achter de schermen. Kom vooral eens een keertje langs, dan kunnen we alle ins & outs bespreken.

Interesse?