Vacature: Promotie team

Voor ons promotieteam zijn we opzoek naar iemand die onze ambassadeurs (vrijwilligers die posters plakken en flyers verspreiden) kan aansturen, kan inplannen en actief opzoek gaat naar nieuwe ambassadeurs. Je denkt mee hoe we onze promotie een extra boost kunnen geven en je bent onderdeel van het team 'PR & Communicatie' van Stichting 7VNTY7.

Wat verwachten we van je?

Lijkt het je tof om door het jaar heen ons te helpen met onze promotie en daarmee gratis entrée te krijgen voor het event waar je promotie voor maakt?

Wij zoeken namelijk vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij promotionele werkzaamheden. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aan te melden en in jouw regio posters, flyers & stickers te verspreiden:

• Je zet je onvoorwaardelijk in om een succes te maken van het evenement.
  • Je brengt het event positief naar buiten en bent gedreven en gemotiveerd om ons event maximaal te promoten en je volgt de deadlines die de organisatie vast stelt.
  • Je maakt goed gebruik van je social media kanalen en zorgt dat alle info van de Event Kanalen geliked wordt.
  • Je opereert in je eigen marketing regio en zorgt voor de instore promotie (door middel van flyers/stickers & A3 posters) en zorgt (indien er een station in jouw regio zit) voor het plaatsen van flyers aan fietsen op stations.

Waar doe je het voor?

Per event hebben we beloningen voor je klaar staan. Sowieso geven we jou en je vrienden altijd gratis entree tot het event waarvoor je promotie hebt gemaakt. Daarnaast krijg je ook nog een aantal consumptiemunten. In sommige gevallen staan er nog extra beloningen tegenover.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden? Download dan de infosheet met alle info voor ons volgende evenement.

Wil je al direct contact met ons opnemen?

Stuur een e-mail